oktober 2014

KENDRA TOPS

Fikk en mail for en stund siden fra en Dansk nettbutikk kalt Kendra, en uke etter på var det to utrolig søte topper som hadde havnet i posten min. Kendra er en nokså ny nettbutikk, så valget er ikke veldig stort men av det de har, er det kun fine ting. Selv ble min favoritt Berlinda Lace top, gleder meg masse til å bruke den til sommeren. Melua lace top er også utrolig fin og denne kan man i tillegg bruke på vinteren med noe fint over.

Var de ikke søte?

 

 

Get summertan with Vita Liberieta

Nå som brunfargen min fra sommeren begynner å gå helt bort frister det lite å gå utenfor døren egentlig. Jeg føler meg ikke like fresh lenger, ikke like glad og har jeg til og med mistet gløden litt? Brunfarge gjør så utrolig mye med en. Herregud, er det mulig. Heldigvis for meg, og dere andre, finnes det enkle løsninger til å få en fin brunfarge, selv når fargen fra sommeren går bort mens høsten sniker seg inn. Jeg skal ikke legge skjul på at jeg bruker selvbruning og denne jeg har prøvd nå, den er fantastisk. Favoritten min har lenge vært en fra xen-tan, men denne fra Vita Liberata ligger garantert øverst på listen min nå. Dette er en selvbruner som er enkel å påføre, tørker på sekundet, gir fra seg lite lukt og gir en super fin og naturlig farge. Man kunne ikke bedt om mer! Du finner Extra Rich her og taning mitt for å enklere påføre og for å få et bedre resultat her.// sponset med ærlige meninger

COZY MORNING

Så utrolig deilig det var å sove lenge og våkne til at solen skinte. Den har vært savnet sårt etter mange dager med kulde og regn. Lite fristende har det vært å gå utenfor døren i det været også! Selvom jeg våknet for drøyt 2 timer siden har jeg forsatt ikke fått laget meg frokost, men tror jeg bare ender opp med å spise litt mango og ananas. Garantert favoritt frukten! Har ikke så veldig mange planer i dag, pappa drar avgårde og lillebror skal ut med vennene sine litt senere i dag. Så blir vel til at jeg setter meg ned med en film med noen venner og lager nachos. Håper dere får en super bra lørdag!

Jeg beklager for mobilbilder, men har ikke fått tatt noen bilder pga. kameraet ikke har strøm. Så det får duge med nogenlunde bra bilder!

 

 

Todayy

Nå kommer det et sånt kjedelig hverdagsinnlegg, et standard innlegg de fleste bloggere kommer med i ny og ne. Jeg vet ikke om dere liker det eller ei? For meg blir det kjedelig å lese om i lengden, i hvertfall om hverdagene går på repeat. Hadde det skjedd noe spennende og nytt hver dag hadde det selvsagt vært noe annet. Men så er det vel min skyld at dagene går som gårsdagen og at morgen dagen er som i dag. Kun jeg kan gjøre livet og hverdagen mer spennende!

Nå ble det vel heller mer et "snakk om hverdagsinnlegg" enn et hverdagsinnlegg. Men men, det får gå. Over til det innlegget var for, i dag ble jeg hentet av pappa litt tidligere så vi dro på mcdonalds for å spise hvor jeg dro videre til stallen hvor jeg ble en stund, ridde en lang tur mens regnet hadde stoppet, dro hjem for å skifte også dro vi på mosseporten en tur og til slutt en tur i butikken for å handle inn til helgen. Så jeg kom ikke inn døren før nå, er litt deilig at dagen er fylt med ting å gjøre. Så kan jeg distrahere meg selv fra tankene mine. Det trenger jeg nå.
Et lite comeback?

Nå har bloggen stått uberørt i 3 måneder og skal jeg være ærlig? Det har vært deilig. I stede for å skrive på bloggen har jeg i det siste skrivd i bøker, på mobilen og på pcen. Av en eller annen rar grunn. Tankene mine må skrives ned. Eller så blir det for fult. Jeg vet ikke helt om jeg vil ordentlig tilbake enda. Men kanskje jeg skal prøve litt igjen? Kanskje det blir godt å komme tilbake? Det har skjedd så mye i det siste. Livet har kanskje aldri vært så komplisert før men livet har heller aldri vært så sinsykt herlig. Jeg har det så bra, med alt og alle rundt meg, med meg selv.

På disse 3 måndene har jeg, utrolig nok, forsatt fått ting sponset. Kanskje jeg føler en liten trang om at jeg må tilbake på bloggen fordi jeg må vise dere det.


hits