juli 2014

Som den jeg er

eller, som den dårlige bloggeren jeg er skulle det vel kanskje stått? Vurderer nå å slutte eller i hvertfall ta en lang pause. Ikke ta meg feil, jeg liker å skrive ned mine tanker og ha et sted hvor jeg kan vise bildene jeg tar. Men det tar så mye tid, selv med den lille bloggingen jeg driver med. Mer travel blir jeg også fremover. Også er jeg så glad fortiden, så en blogg er ikke i største prioritet. Livet er så bra og hver minste ting gjør meg glad. Skyer som ser ut som bølger får meg til å smile. Blogglysten er her og jeg blir ofte inspirert, av alt. Men alderen går opp, tankene på noe annet og livet videre.
 

Bye London

Savner London allerede, i går kveld kom jeg hjem etter en lang dag med shopping. Jeg elsker virkelig London, så mange mennesker, så bra shopping, alle er så hyggelige også er det jo en del kjekke gutter der også, tar det som et stort pluss. Hadde virkelig ikke gjort noe å bo der, kanskje jeg flytter ditt? Hm. Er det en ting jeg vil at foreldrene mine skal ville, så er det å flyttet til utlandet. Er så lei Norge nå på en måte. Vil bare ut og bo på et litt mer, hva skal jeg si, morsommere sted. En stor by, ja, alt annet enn Norge. Håper virkelig jeg får tatt turen til London snart igjen, og denne gangen skal jeg bli lengere.

Det er ikke lenge til jeg er ute å flyr igjen, det er så herlig. Allerede den 14 så er jeg på vei til Poznan i Polen for å være der i en uke. Er det noe jeg elsker så er det å fly og reise! Har dere vært å reist enda?
hits