juni 2014

Slappe sofadager

Da var frokosten spist og lillesøster og jeg har sett ferdig en film. Sånn går vel resten av dagen? Føler ikke helt for å fikse meg så blir vel til at jeg hopper rett inn i joggebukse og setter håret i en dott. Sånne dager er ganske deilige de også. Tenker meg at det blir noen flere sånne dager i ferien. Nå reiser jeg også snart til London, gleder meg så utrolig mye. Jeg har funnet den perfekte bikinien fra Victoria's secret, så jeg ber til gud om at de har den i London og i riktig størrelse!
My new love

Hva synes dere?

Glad dag

Heiii

Man kan vel umulig unngå å være glad i disse dager? Solen skinner, livet smiler og hverdagen går som en dans på roser. I dag har jeg kun slappet av, fikset meg litt og tatt bilder til dere. Skal snart en tur i butikken for å handle inn litt mat også må jeg en tur på mosseporten for å kjøpe en kimono! Nå må jeg faktisk løpe, var ikke mye jeg fikk skrevet haha
Søndag er en offisielt ...

... "bli hjemme og gjøre ingenting" dag for meg og det er den sikkert for flere? Det er den dagen hvor jeg kan med god selvfølelse gå i kun joggeklær, usminket og en dott eller hestehale i håret. Jeg har faktisk ikke gjort noe, kun stått opp og forflyttet meg til sofaen. Snakker vi latskap på høyt nivå? Ja. Jeg sto opp for drøyt en og en halv time siden, fikk sjokk når jeg så på klokken. Men siden det er søndag (og sommerferie) og latskapen hviler over meg så var det helt greit for meg. Sånn blir vel resten av søndagen min, med film, mat, musikk og enda mer sofaligging.

comfy day

God kveld dere! I dag har jeg kun ligget i sengen å sett på 90210, tror virkelig dette har blitt min nye favoritt. Eller, vil vel si at det er en delt første plass mellom The vampire diaries og 90210! I morgen skal jeg tilbake på skolen en liten tur for å være med på avsluttningen også har jeg sommerferie igjen. Dette blir min sommer, det vet jeg! Har dere noen favoritt serier?

Pick up a camera.

 

beautiful view

Ingenting er bedre å sitte på verandaen og bare titte utover. Tenke litt, høre litt og kanskje smile litt. Alt er riktig nå, alt faller på plass. Plutselig har jeg funnet bitene som manglet og jeg føler at nå går livet riktig vei. Enda bedre stemning får man når man ser solen skinne bak skyene og gir dem en fin og spesiel farge

hits