mai 2014

Get alive and awaken

2014 har gått så utrolig fort. Det er snart ferie og jeg gleder meg mer enn jeg noen gang har gjort. Jeg syns jeg har vært flink til å "leve" livet dette året, jeg har ikke kun vært hjemme og kjedet meg. Jeg har blitt mer sosial og jeg trives med det. Lysten til å reise har også blitt enda større. Aldri før har jeg tenkt så mye på å reise. Det kribler rett og slett, jeg vil ut å føle, se og lukte.

Drømmereisemål

Maldivene - trenger vel ikke begrunne hvorfor jeg vil dra hit?


Påskeøya - hit har jeg hatt lyst til å dra siden første gangen jeg hørte om det på skolen. Hestene løper også fritt her, så utrolig herlig.


Mongolia - Av en eller annen grunn har jeg lyst til å dra hit og være med på ridetur over steppene. Jeg kan bare forestille meg følelsen av å galoppere i full fart over øde stepper som ingen ende vil ta. Naturen er også utrolig vakker.

Zanzibar - Krølle tærene i hvit sand, kjenne solen varme til huden og føle at kroppen går ordentlig inn i hvilemodus. Bare føle, lukte og være.


Thailand - Thailand ser helt fantastisk ut og jeg er så sjalu på vennene mine som har vært der. Det hele blir toppet med at det er elefanter der, jeg elsker disse majestetiske dyrene.

Dette var noen steder som jeg drømmer om, er jeg heldig får jeg opplevd alle plassene i løpet av livet. Har du noen drømmereisemål?

❤ ❤

Et bilde sier mer enn tusen ord - morgen er en viktig tid på dagen, fordi hvordan du bruker din morgen kan ofte fortelle deg hva slags dag du kommer til å ha sies det. Om morgen er det en slags klarhet utenfor, hvor kun det som beveger seg er dyrene i skogen. Luften er ikke fylt med samtaler og tanker, eller latter og sideblikk. 

relax.

Var både greit og slitsomt å være på skolen i dag, humøret ble plutselig litt dårligere når det regner og alle andre var trøtte og slitne. Hadde fremføring med Thea i dag noe som gikk helt greit. Så er glad det er overstått! Resten av dagen skal jeg kun slappe av i sengen og se på en film, er så utrolig sliten nå at jeg gjerne kunne sovnet på noen sekunder.
sweatpants all day

Ingenting er bedre enn å kunne gå rundt i joggebukser en hel dag, bokstaveligtalt. Det er sikkert det plagget jeg bruker mest gjennom året haha. Små gruer meg til uken pga. været blir dårligere. I dag skal jeg kun slappe av med film og serier, mamma har også laget pavlova, det må være den beste kaken!! Ha en fin søndag.
✿✿✿✿

 

Å våkne opp sakte men sikkert av at solen skimter inn er så "koselig", da får man våknet og lysten til å stå opp blir enda bedre. Høre fuglene kvitre, vinden som blåser lett i bladene, åhh føler jeg drømmer meg helt bort. Nå skal jeg spise en god frokost før dagen starter. God morgen alle ❤

hits