januar 2014

Africa

Jeg vet ikke hvor lenge jeg har snakket om Afrika. Det ser så magisk ut. Alle dyrene, naturen, kulturen og ikke minst den vakre solen der. For meg ser det ut som om Afrika har en helt annen sol enn det vi har, mye større, sterkere, finere. Haha, hva er det jeg sier? Jeg drømmer om å dra på safari, ta bilder av de vakre dyrene som lever fritt, bilder av naturen, ååh. Vell, jeg drømmer vel om å reise mange steder. Men jeg er en rastløs person. Jeg vil ut å oppdage. Ut å se og oppleve.
just smile

Da var det mandag igjen og denne dagen har vært usedvanlig bra. For meg er mandager som paprika, jeg liker den ikke i det hele tatt. Alltid så hardt å stå opp etter en helg. Men jeg har lært meg å ta alt med et smil, noe som er ganske lurt. Lær fra det folkens!
 

birthday bashed

Jo god morgen! Det var en million grunner til at jeg ikke ønsket å komme meg ut av sengen i dag. Men tydeligvis skal ikke universet la meg sove. Etter en veldig hard uke, er jeg klar for å bare sove. Jeg har over tusen venner. På facebook altså. Men jeg blir ikke villedet av min bølge i "popularitet". Hvem bryr seg om den egentlig?Jeg visste forskjellen mellom ekte venner og virtuelle. Hvis livet mitt hadde en flukt-knapp ville jeg ha sjekket ut for dagen. Det eneste problemet er; det er min bursdag. Og det var ikke noe å være glad for. Det var bare en annen dag i to tusen ett eller annet. Helt ærlig, så vil jeg ikke vokse opp. Jeg har innsett hvor mange valg det tar med seg. Å jeg, jeg vil ikke ende opp med å ta feil valg som jeg kommer til å angre på forlivet. Det var ikke morsomt å vokse opp lenger.

Nok av de tankene, men måtte få det ut et sted. Noe godt bringer dagen med seg i hvertfall. Kake og god mat til meg og resten av familien!
 

små gleder

I dag dukket solen frem bak den tunge regn skyen som har vært over meg, uten noen som helst grunn. Morningen har vært bra, humøret er bra. Alt har vært bra. Smilet stoppet ikke der. Jeg gikk som vanlig inn på weheartit for å finne noe inspirasjon, trykket tilfeldig inn på et bilde som så ganske kjent ut. Der var det, en av bildene jeg hadde tatt. Videre fant jeg ut at det lå flere bilder der ute. Ikke som bare jeg hadde lagt der, men som dere har lagt ut. Jeg vet ikke hvorfor dette gjorde meg så ufattelig glad, men jeg setter bare pris på sånne små enkle ting i livet. Små gleder. Er det ikke sånt man skal gjøre? Sette pris på hvert eneste sekund av livet ditt? Haha, nå snakker tankene igjen. Dere får ha en fin dag ♥
blue jeans

Husker jeg var så glad i denne buksa. Elsket at den satt fint på men forsatt ikke var for stram. Ikke for stram og ikke for løs. For det meste i dag skal sitte tett inntil kroppen. Nesten så tett at det blir ubehagelig. Ikke at jeg skal være den dømmende, for jeg elsker de skinny jeansene man får kjøpt nå til dags. Det var utrolig deilig å kunne hoppe inn i disse med en begaglig genser over. Hvor har blitt av denne i de siste årene? Helt bakerst i tankene hvor den også lå i skapet.

 

absurde tanker

 

Alt bare virker så.. jeg vet ikke. Jeg klarer ikke å sette ord på ting lenger. Jeg bryr meg ikke om ting lenger, jeg prøver ikke å unnskylde meg ovenfor mine foreldre lenger. Ingen ting. Dagen har vel ikke vært dårlig, har den? Nei. Jeg har da ikke en dårlig dag, eller et dårlig liv. Jeg har et liv mange kan drømme om. Ikke egoistisk sagt, men jeg har det ganske bra her jeg bor. Jeg har familie og venner som er glad i meg. Bare å sitte her å skrive ned de absurde tankene mine gjør meg forvirret. Når jeg først tenker, så tenker jeg ikke på en ting. Men 10 ting. Kanskje 100. Dagen i morgen blir bedre. Forhåpentligvis.

ocean

Selv noe så enkelt som havet kan være elegant.
w i s f

Kom over en tumblr som handler om mote. Denne jenta sammenligner modelbilder med naturen, arkitektur and so on. Utrolig kult og det åpner øynene en god del.

 

my escape

Noen ganger trenger jeg en pause, fra alt. Fra verden der ute. Menneskene. Meg selv. Jeg liker ofte å legge meg under dynen, sette i ørepluggene og sette favoritt musikken min på det høyeste. Så høyt at jeg ikke engang kan høre meg selv tenke. Ikke fordi jeg er trist, ikke fordi jeg jeg vil glemme. Men fordi der lever jeg i min egen lille boble, hvor verden er eksakt som jeg vil ha det. Helt perfekt. Ingen kan såre meg, ingen kan glede meg. Jeg styrer der. My escape finner dere her.
Sanders Bohlke

Nylig har jeg funnet en utrolig bra sanger, han ble en av mine favoritter på kun noen minutter. Sangene hans gir en mening, jeg er forelsket. Somewhere, den har gått på repeat kanskje 1000 ganger. Blir aldri lei. Han er en veldig undervurdert artist, men det er verdt å høre på disse sangene!
 

 

 


GOOD MORNING SUNSHINE

Søndag. En uke er igjen snart omme. En ny skal starte og med det begynner skolen igjen. Det blir både bra og dårlig. Jeg trives på skolen, men jeg elsker å sove så lenge at solen skinner når jeg våkner, å kunne stå opp og ta på seg noe lett, spise en deilig frokost. Jeg lengter allerede til neste ferie.

 

 

hits